#Jan25 VIDEO: Army torturing detainees in Port Said الجيش يعذب محتجزين بالصعق في بورسعيد

27 February 2011 | 01:47

A video purportedly of Egyptian army officers torturing a group of blindfolded detainees using tasers. The detainees are begging for mercy, only to be met with insults from the military police. You can hear also some detainees begging to be transferred to the hospital. The reason for those citizens’ detention is unknown, but under no circumstance can we allow the army to behave this way.

12 responses to “#Jan25 VIDEO: Army torturing detainees in Port Said الجيش يعذب محتجزين بالصعق في بورسعيد

 1. طب مبدأيا ده امن دوله مش جيش:
  1- الجيش لا يستخدم لغه السباب
  2- الجيش اكثر انضباطا و لم نري قبل ذلك كليب من الجيش
  3- من المستفيد من الكليب؟ من الذى كان و ما زال يحاول الوقيعه بين الشعب و الجيش؟ بسم الله الرحمن الرحيم, الاجابه امن الدوله, عمرك سفت ضابط جيش لسانه طويل؟ بلاش دى, عمرك شفت ضابط شرطه مؤدب؟

 2. عفوا دول جيش ولابسين جيش وديه الشرطة العسكرية .. والجيش بيستخدم السباب والقذف وقلة الأدب زي باقي المؤسسات الأمنية

 3. sorry
  و حاجه كمان, بيندهوا الضابط باسمه؟ و يا باشا, على اساس ان الضابط بيعرفهم على نفسه الاول قبل ما يقبض عليهم, يكونوا سمعوا العساكر بسنادا الضابط باسمه؟ هىهى؟ لا, لان العساكر فى الجيش ببندهوا قائدهم بلقب يافندم, و عمرهم ما بيستخدموا فلان بيه, الناس اللى دخلت الجيش, عمرك ناديت على القائد بتاعك ب يافلان بيه؟

 4. يعنى انا لو ابست جيش وجيت اضربك, يبقى الجيش هو اللى ضرب؟ تاني, فيه ناس فى شارع طلعت حرب يوم الجمعه كانوا لابسين جيش و ضربوا الناس, والجيش كان بيجرى وراهم, انا كنت هناك و شفت, اللى عمل ده امن الدوله و لابس جيش علشان يضرب اسفين بنا و بين الجيش, شكل امن الدوله كده بيلعب فى عداد عمره

 5. على فكره يا معلم, الميري بيقول ان الضابط لو شتم ممكن يتشتم و هو اللى يتجازى, الناس ليها في التحرير شهر, و فى عز شده الاعصاب عمرهم ما سمعوا كلمه غلط من الجيش, ايه, هو امن الدوله لسه بالغباء ده؟ انتوا ما بتتعلموش ابدا من غباكوا؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>